Gezonde kooktips

Gezond eten is belangrijk en daar helpen we je graag mee. Hieronder geven we alvast wat tips en recepten om gezond te koken voor je gezin.

Braden met olijfolie is gezond!

Carbonell olijfolie Traditioneel is goed voor je cholesterol. Ideaal om dagelijks mee te bakken, braden en roerbakken.

Gebruik Carbonell olijfolie Mild als je in je gerechten niet de typische smaak van olijfolie wilt proeven maar wel wilt profiteren van alle gezonde eigenschappen. Ook Carbonell Mild is goed voor je cholesterol en ideaal om dagelijks mee te bakken, braden en roerbakken.

Gemengde salade met olijven

Snij 2 rode en 2 gele paprika’s in reepjes. Snij vervolgens een ui, een selderijstengel en 2 tomaten in stukjes. Voeg de groenten en 20 Carbonell zwarte olijven zonder pit en 20 Carbonell groene olijven zonder pit (Manzanilla) samen in een kom. Voeg als laatste een vinaigrette toe van 3 eetlepels Carbonell Extra Virgen olijfolie, 1 eetlepel Carbonell witte wijnazijn, een fijngesneden knoflookteentje, een snufje suiker, peper en zout.