Blog: Koken met gezond verstand > Persoonlijk | Groentensausje

Persoonlijk | Groentensausje

Ons favoriete gerecht op dit moment is eigenlijk een afgeleide van mijn welbekende preiprol. Ik stoom graag mijn groenten en voor dit gerecht neem ik sperzieboontjes of peultjes. Daarnaast snij ik een gele paprika en 2 tomaten in kleine blokjes, die ik de laatste 3 minuten nog even in de pan erbij doe, zodat het hele rauwe ervan af is.
Dan maak ik een sausje, ja, ja, hier komt de preiprol om de hoek kijken.
 Ik kook 3-4 eieren hard. Ik prak deze met een grote scheut yoghurt en 1 eetlepel mayonaise en wat peper en zout en een eetlepel balsamico azijn. Dit sausje roer ik door de groenten en dan is het smullen maar! Vriendjes en vriendinnetjes van Zen en Liz willen graag bij ons eten als ik dit maak, omdat het zo lekker is. Zo smaken de groentes ineens weer als groene frietjes!



Reageer: