Blog: Koken met gezond verstand > Persoonlijk | Vrijdag 5 December: Sinterklaas

Persoonlijk | Vrijdag 5 December: Sinterklaas

Door de mooie Indian Summer, oftewel de fantastische herfst die we gehad hebben, is voor mij de omschakeling naar Sinterklaas even wennen geweest. Maar je moet de kinderen eens zien als we langs de nieuwe winkel lopen. Ja, een heuse pepernotenwinkel is er bij ons geopend. Alle soorten en maten zijn er te koop. De monden hangen open en de glinstering in de ogen spreken boekdelen. Natuurlijk krijgen Zen en Liz naast heel veel groente en fruit ook echt wel eens wat minder gezonds te snoepen. Maar zolang dat niet standaard is, lijkt het alsof ze er nog meer van genieten. Al moet ik bekennen dat Liz, als het zoetigheid dat ze krijgt tè zoet is, het snel weer uit haar mond haalt. Smaak verandert echt. En soms kan zelfs zoet te zoet zijn… Vanavond vieren we Sinterklaas bij mijn vader, met de hele familie, een groot en gezellig samenzijn. Ik heb namelijk 3 broers, 3 nichtjes en 1 neef. Natuurlijk zal er snoepgoed zijn en lekkere chipjes. En dat is prima. Ik zorg voor het diner en ik kan je verklappen dat dit zomaar eens courgettespaghetti kan zijn.


Reageer: