Blog: Koken met gezond verstand > Recept | eiersalade

Recept | eiersalade

50 dagen na Pasen is het Pinksteren. Om even het Pasen te herinneren, een heerlijk eiersalade recept. Mijn vriendin maakt de lekkerste en ze wilde graag met ons haar geheime recept delen!

Wat haar salade zo lekker maakt is dat ze de eieren zo fijn prakt dat het samensmelt met
het sausje.
– eieren 6 stuks
– yoghurt 100 ml
– 2 fijngehakte sjalotjes
– peper en zout naar smaak
– verse marjoleinblaadjes
– 1/2e theelepel gemalen kerrie
Met de hand alles fijn snijden. In de keukenmachine wordt het een smurrie en dat is weer
zonde.


  1. Isabella

    Uneplallerad accuracy, unequivocal clarity, and undeniable importance!

  2. Suzy

    Comfortabl y, the post is really the sweetest on that notable topic. I suit in with your coluicsnons and can eagerly look forward to your upcoming updates. Simply just saying thanks can not simply be sufficient, for the phenomenal lucidity in your writing. I can directly grab your rss feed to stay abreast of any updates. De lightful work and much success in your business endeavors!

Reageer: