Blog: Koken met gezond verstand > Recept | Homemade vissticks met regenboogpastasalade

Recept | Homemade vissticks met regenboogpastasalade

Hoofdgerecht

4 pers.
40 min. bereidingstijd

Ingrediënten

300 g tricolore of volkoren pasta (bijv. fusilli of macaroni)
1 komkommer
350 g tomatenmix (verschillende kleuren)
1 blikje maïs (150 g), uitgelekt
4 el Carbonell Extra Vergin Olijfolie
2 el Carbonell Olijfolie Traditioneel
1 el balsamicoazijn
1 tl vloeibare honing
75 g cornflakes
400-500 g kabeljauwfilet
1 ei

Bereiding

1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en spoel ze koud.

2 Snijd ondertussen de komkommer in blokjes en de tomatenmix in partjes. Schep ze om met de pasta. Voeg de maïs toe. Klop een dressing van 4 el Carbonell Extra Vergin Olijfolie, de balsamicoazijn en honing. Schenk over de pastasalade. Voeg peper en zout naar smaak toe.

3 Schep de cornflakes in een plasticzak, knoop goed dicht en rol de cornflakes met een deegroller tot grove kruimels. Leg de kruimels in een bord. Snijd de vis in gelijke stukjes van ca. 2 x 4 cm en bestrooi ze met peper en zout. Klop het ei los. Haal de vis door het ei en duw ze rondom in de cornflakes. Verhit 2 el Carbonell Olijfolie Traditioneel in een koekenpan en bak de vissticks in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Keer ze halverwege. Serveer ze met de regenboogpasta.

Tip

Maak zo ook eens kipnuggets. Bak ze in 20 min. goudbruin en gaar.

Bevat p.p. 615 kcal • 34 g eiwit • 19 g vet • 16 g onverzadigd vet • 3 g verzadigd vet • 73 g koolhydraten • 8 g vezel


  1. Daisy

    TYVM you’ve solved all my prmloebs

Reageer: