Blog: Koken met gezond verstand > Tip | Bananenpannenkoek als ontbijt

Tip | Bananenpannenkoek als ontbijt

De tip van Yvette van Heijningen is: varieer! Dat kan ook met het ontbijt. Niet altijd maar die boterhammen met zoetigheid. Mijn zoontje krijgt wel eens supergezonde pannenkoekjes. Hij vindt ze heerlijk en het is super simpel om te maken. Je hebt nodig: 1 banaan, 1 ei, 1 el lijnzaad, kaneel, kokos en eventueel amandelschaafsel.

1 Prak de banaan
2 Kluts ei en doe bij banaan
3 Voeg lijnzaad en kaneel toe en roer goed door
4 Scheutje olijfolie in de pan

Schep kleine hoopjes in de pan voor kleine pannenkoekjes.
Bak beide kanten bruin, strooi de kokos erover en eventueel het amandelschaafsel en smullen maar!
Succes verzekerd en stiekem vind ik ze zelf ook erg lekker.

Yvette dank voor je tip, deze ga ik zeker dit weekend maken!


  1. Ernie

    Ik heb deze vanochtend gemaakt met Chiazaad in plaats van lijnzaad (had ik niet in huis) en ze zijn heerlijk.

Reageer: