Blog: Koken met gezond verstand > Tip | Luister naar je lijf!

Tip | Luister naar je lijf!

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er allemaal voor leuke ideeën en tips er zijn om Zen en Liz als gezonde volwassenen op te laten groeien. Liz heeft heel duidelijk een vegetarische voorkeur, terwijl bij Zen het speeksel al uit zijn mond loopt bij de geur van vlees. Ik laat Liz het altijd proeven als we vlees eten, maar ze vindt het echt niet lekker. Haar lijfje geeft duidelijk aan dat het voor haar nu niet geschikt is. Zelf kan ik wel eens echt heel erg behoefte hebben aan rood vlees. Mijn HB (ijzer) is vaak vrij laag, dus geeft mijn lichaam zelf aan dat het aanvulling nodig heeft. Nu denk je misschien dat je dan ook gewoon kan toegeven aan je suikerbehoefte, maar dat kun je beter niet te vaak doen!


Reageer: